Beoordelingen van Mr. Sushi Heemstede

Recente recensies

5.0
Sanne
gisteren

De sushi was heerlijk. Jammer dat de bezorger een half uur te laat was.

Kim
gisteren
Romee
gisteren
Michiel Schuurman
gisteren
Loes
22 januari 2022

Het was weer super heerlijk, tot de volgende keer

Olivette
22 januari 2022

Het was echt super!!! Jullie sushi is zo onwijs lekker, deze keer weer een andere roll erbij gedaan en wauw echt heerlijk.

J
21 januari 2022

Heerlijk en op tijd

Gwendolin
21 januari 2022

Heerlijke sushi, mooie schaal en goede kwaliteit! Snelle levering ook nog!

Caroline
20 januari 2022

Heerlijke sushi, Voor herhaling vatbaar!

H.M.
18 januari 2022
Kim
17 januari 2022

Heerlijk vers!

Chantal Bijlard
15 januari 2022

Snelle levering en goede sushi/ poke bowl. Helaas waren de edame boontjes bevroren terwijl ik deze warm had verwacht. Ook waren deze verpakt in een tasje samen met ebi garnalen die nu ook koud waren. Jammer!

Ivor Soepboer
15 januari 2022

Super vriendelijk personeel. Wordt perfect rekening gehouden met allergieën.... Super vers....heerlijk

Dleur
14 januari 2022

Heerlijk!!!

Honing
14 januari 2022

Zoals altijd; lekker en niet te duur. Bezorging werd gedaan op de tijd die ingevuld was - super handig!

Van Diemen
13 januari 2022

De sushi zag er heerlijk uit en was ook heerlijk! Aanrader!

Rebecca
12 januari 2022

Altijd erg lekker, zowel de sushi als de pokebowl. Bestellen er regelmatig.

Tamara Burger
11 januari 2022

Super lekker eten en het was er ook heel snel. Dankjewel!! Tot de volgende bestelling 💪😃

Olivette
10 januari 2022

De sushi was echt lekker van smaak, alleen was de bezorging erg slecht, ik had om 4u smiddags al besteld voor 7u savonds en ik moest om kwart voor 8 zelf bellen om te vragen waar het bleef, erg netjes aan de telefoon en het zou er echt zo zijn, maar dit was wel teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy Veldhuis
10 januari 2022
Dorien
9 januari 2022
Frits
8 januari 2022

Prima, ga zo door

E
8 januari 2022

De pokebowl bestond voor 80% uit rijst en was daarom naar verhouding veel te duur. Ook was deze heel erg pittig, dat stond niet vermeld.

Sophie
7 januari 2022

duurde veel te lang maar was wel erg lekker

Maaike
6 januari 2022

was erg lekker en de bezorger was er op de minuut op tijd!

Elisabeth
6 januari 2022
Albert-Jan Tamboezer
5 januari 2022
Ellen nederlof
5 januari 2022
Olivette
4 januari 2022

Kwam bij mr sushi door een tip van een vriendin, maar wauw wat een heerlijke sushi!!! Ga hier zeker vaker bestellen

Carina
3 januari 2022
Richard Jansen
3 januari 2022

Top sushi, had nog niet eerder hier bestelt maar op advies van anderen een bestelling gedaan. De vis die wordt gebruikt is echt van zeer goede kwaliteit. Helaas wel erg lang moeten wachten op de levering. Na telefonisch contact is dat door een keurige jonge dame opgelost met een kortingscode voor de volgende keer. Ik raad Mr Sushi bij iedereen aan. Topkwaliteit sushi met ook een prima service, daar kunnen anderen nog wat van leren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
2 januari 2021

Top kwaliteit, wij misten alleen een chili saus bij de spring roll & gyoza.

Rani Nijman
1 januari 2021

Ondanks de drukte op oudjaar hele goede service en het eten was heerlijk

B.Oosterom
1 januari 2021

In een woord, supersushi

Chris
31 december 2021

Perfect op tijd geleverd, supervers en heerlijke sushi! Veel vegetarische opties. Fijne aanwinst voor Heemstede!

Mike Aadewerk
30 december 2021

Zeer goed en op tijd

Joost
29 december 2021

Sushi was een beetje te droog

Kim
27 december 2021

Wederom heerlijke poke bowl. Tijdig bezorgd en echt heel lekker!

Arno Dirkx
27 december 2021

Viel heel erg tegen deze keer. De Crunch sushi was veel te ver. Niet wat we normaal gewend zijn. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
26 december 2021

De sushi is echt heel erg goed! Zo veel beter dan de concurrent. 5 sterren zijn meer dan terecht. Volgende keer weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
26 december 2021

2de kerstdag gehaald en was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
24 december 2021

Was weer heerlijk

Roy
24 december 2021

Uiteraard zoals gewend netjes optijd een de sushi was weer lekker

Frits
24 december 2021

Prima op kerst avond, ondanks drukte

Versluis
23 december 2021

Top wij hebben enorm genoten en zullen u zeker bij onze vrienden aanbevelen !

Ad Boelaars
14 december 2021
Alexandra
14 december 2021

Stond klaar voor afhalen en ondanks dat ik wat laat was waren de fried sushi nog prima warm. Het heeft ons goed gesmaakt. Voor herhaling vatbaar.

Martijn
13 december 2021
J
12 december 2021

Perfect

Sil
9 december 2021

Sashimi was heerlijk, sushi leek niet vers. Rijst en nori was soms hard

Martin
9 december 2021

LekkereLekkerenetjes verzorgd en conform de bestelling uitgevoerd

Yolande
7 december 2021

Perfect op tijd en lekker

Monique
4 december 2021

Elke keer ontbreekt er iets van de bestelling en moet nabezorgd vooor. Controle moet beter

Lucassen
4 december 2021
Ingrid
3 december 2021

Heerlijke pokebowl en de sushi is ook heel goed

Freek
3 december 2021

Top prijs-kwaliteit - bezorging op tijd!

Rebecca
2 december 2021

We zijn een weekje hier op vakantie en hadden zin in sushi. Geen spijt dat we gekozen hebben voor Mr Sushi. De poke bowl krab was heerlijk en ruim in portie. De sushi was ook lekker en goed van kwaliteit. Bezorger was ook keurig op tijd. Volgende keer bestellen we zeker weer

Jolien
1 december 2021

Ik heb geen fooi kunnen geven, terwijl alles altijd zo top is bij jullie. Maak ik volgende keer goed!

Patricia
30 november 2021

Sushi was heerlijk! Alleen loempia’s waren niet meer warm dus moesten we nog even in de pan opwarmen.

Felix
30 november 2021

Bezorging keurig netjes en op tijd. Sushi kwaliteit erg goed. 1 minpunt: Gyoza’s waren lauw. Deze worden vervoerd in een dun papieren zakje buiten de grote tas waar de sushi in zit. Dus tijdens het transport koelen deze wel enorm af.

Jan-Willem
29 november 2021

Bezorging op tijd. Royale schaal, sushi rijst jammergenoeg te droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel Vischjager
29 november 2021

Zeer vriendelijk personeel. Gezellige sfeer in de winkel. Sushi van TOP kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
29 november 2021

Heerlijke pokebowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
28 november 2021
Bruin
27 november 2021

Heerlijk! Niets op aan te merken. Echt gesmuld👍🏻

Gunther
27 november 2021

De gefrituurde sushi is smakeloos, vet en eigenlijk dus gewoon niet lekker. Afrader!! Rest van de bestelling was prima in orde.

Maarten
27 november 2021
Paulien
26 november 2021

Bezorging was goed, klein beetje te laat maar. Verder zijn alle rolls in de box met komkommer en avocado, wat het een beetje saai maakt. Smaak was wel goed.

A Vd W
23 november 2021

Heel fijn dat Mr Sushi in Zandvoort ook bezorgd. Sushi was van goede kwaliteit , alleen bij de nigiri sushi’s zat er te veel rijst onder, naar mijn smaak, dus proef je meer rijst dan de vis. Verder helemaal super!

Sanja
22 november 2021
Loes de Jager
22 november 2021

Het zag er goed en verzorgd uit, en heerlijk gesmaakt, vlgd keer wordt er weer besteld bij Mr.Sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
20 november 2021

Uitstekend, heerlijk gegeten en fijne verse producten

Jeffrey Koper
19 november 2021

Sushi was echt lekker alleen jammer dat je voor 192 euro sushi besteld en geen stokjes erbij krijgt.

Van der linden
18 november 2021

Helft van de bestelling was niet afgeleverd maar was binnen een half uur nabezorgd. Verder lekkere verse sushi

Astrid van der Poel
17 november 2021

Alles super vers en snelle bezorging, zeker voor herhaling vatbaar !!!!

Honin
14 november 2021

Lekker, voldoende en prettig van prijs , bezorging duurt net even langer als dat je zou willen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Door
10 november 2021

Heerlijke sushi en poké bowls. En op afgesproken tijd bezorgd 👍🏻

Matc
10 november 2021
Jorinde
8 november 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RK
6 november 2021

Perfect👍...zoals altijd👍

Anoniem
4 november 2021

Heerlijke sushi! Ik ga hier vaker bestellen!

Carola
3 november 2021
Kim Gathier-Mulder
31 oktober 2021
Fleur
31 oktober 2021

Super lekker!!

Jos
31 oktober 2021

Prima sushi en bezorging!

Quincy
30 oktober 2021

Sushi was heerlijk, Warme gerechten helaas koud omdat we 1h15 min hebben moeten wachten tot de bestelling was geleverd.

Honing
29 oktober 2021

Lekker en snel in huis - wel jammer dat de sausje en stokjes er niet bij zaten..

L.
29 oktober 2021

Lekkere sushi, ziet er altijd mooi verzorgd uit.

Anja
25 oktober 2021

Heerlijk Sushi, wij hebben voor het eerst besteld en gaan dit vaker doen echt een aanrader. Wij bestelde box B voor 2 personen het ziet er perfect uit en het smaakte super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van t hof
22 oktober 2021

Prima hapjes lekker vers

Happie Happie
21 oktober 2021
Hanneke
19 oktober 2021

Was weer heerlijk! Vriendelijk personeel.

Marcella van Werven
19 oktober 2021

Heerlijke sushi, keurig op tijd. Ga zo door!

Veldhuizen
17 oktober 2021

Heerlijk eten en bezorging precies op afgesproken tijdstip! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven
17 oktober 2021

Alles zeer lekker en goed verzorgd, bezorging helemaal prima op twee puntjes na; Geen gratis bezorging bij een bestelling van 82€ vind ik niet meer van deze tijd.De warme componenten zaten in een plastic zak waardoor er wat condens ontstond.

Emilie
16 oktober 2021
J
16 oktober 2021

Was heerlijk. De Gyoza was alleen iets te koud.

Bas
16 oktober 2021

Wederom besteld. Kwaliteit is top. Maar als ik om half 1 een bestelling plaats voor 1915 uur en om 1945 pas ontvang, dan snap je daar weinig van. En dat kan een keer gebeuren, maar van de afgelopen 5 keer is dit de derde keer met minimaal een half uur vertraging. Kleine tip, mocht het toch zo laat komen, neem dan zelf even contact op om het te melden. Wel zo netjes en fijn

Reactie van Mr. Sushi

Beste Bas, wat vervelend dat uw bestelling niet compleet was. Onze excuses hiervoor. Zou u een mailtje kunnen sturen naar info@mrsushi.nl met uw klacht? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Mr. Sushi hoofdkantoor

Anoniem
15 oktober 2021

Heerlijke sushi!

Lando
12 oktober 2021

Bezorging BINNEN de tijd !

M. Ree-Brandsma
10 oktober 2021

Goede kwaliteit, bezorging op tijd, heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette
9 oktober 2021

Er was 1 product te weinig geleverd. We vonden de rijst een beetje ‘hard’. Verder was het wel lekker.

Thao
8 oktober 2021

Lekker vers en snelle bezorging

Shaun
8 oktober 2021
Jan
7 oktober 2021

Beste Sushi ! Vlotte bezorging'

Edward
7 oktober 2021

Heel duidelijk van begin bestelling tot levering. De rolls konden iets strakker gedraaid worden, maar waren echt heel smakelijk. Zalm was heel smaakvol! Keep up the good work.

Marianne
7 oktober 2021
J.P
7 oktober 2021

Zoals altijd weer heerlijk! Snel weer…

Jessica van Es
6 oktober 2021

Bezorging was snel en goed eten viel deze keer tegen mocht allemaal wat warmer en knapperiger jammer vorige keer was het lekkerder

G. E. Ruseler
3 oktober 2021
Ruth Vietor
3 oktober 2021
Luyten
2 oktober 2021

Zag er perfect uit! En smaakte nog beter !

Menno
1 oktober 2021

Het was weer geweldig top 👍👍

Hanneke
29 september 2021

Heerlijke sushi! Bestelling was binnen half uur klaar en zag er goed verzorgd uit. Lekker dichtbij huis, dus zelf opgehaald. Menu ziet er goed uit; ben ook benieuwd naar de Pokebowls. Ga hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
26 september 2021

Voor het eerst hier besteld en zeker niet voor het laatst. Lekkere sushi en de bezorging was stipt op tijd.

Fleur
24 september 2021

Hi, het valt ons op dat er erg veel rijst in alles zit! Ik denk dat de verhoudingen beter zouden kunnen! Dank

Frank
23 september 2021

Alles stond keurig op tijd klaar. Vriendelijke bediening en de sushi was heerlijk, zeker een aanrader

Michael
23 september 2021

Prima ingrediënten, maar wel karige vulling in de poke bowl kip (praktisch alleen komkommer en kip?)

Anne
20 september 2021

Heerlijk en keurig optijd! Geweldig!

Thao
19 september 2021
Mikko
15 september 2021

Great price value and quick.

Marcel Vischjager
15 september 2021

Zeer snelle service en heerlijke sushi. Mooi en correct ingepakt. Top!

Jenny
14 september 2021

Wederom heerlijk! Snel en vriendelijk geleverd👌

Rick
14 september 2021

Heeeeeerlijk! 👍👍👍👍

Vijn
13 september 2021

Heerlijk gegeten en toen er iets vergeten bleek bij het afhalen is dit direct nagebracht. Super service!

M van dijl
13 september 2021

Was lekker alleen veel te veel plastic verpakking

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
12 september 2021

Pokebowl was top, alleen kwam het 30min te laat dus misschien volgende keer even bellen dat de bestelling iets later is.

VS
12 september 2021

👍👍👍

Rick
9 september 2021

Heeerlijke sushi...veel keuze....snelle service Mr Sushi is tip-top! 👍👍

Menno enthoven
6 september 2021

Weer geweldig gegeten vraag me alleen af hoe het zit met punten sparen ik had vorige keer 12 punten en nu 4 maar kan nergens vinden hoeveel ik er totaal heb is er een digitaal spaar systeem dat ik ze kan samen voegen.

Alexander
5 september 2021

Poke bowl zwaar onder de maat. Weinig ingrediënten en erg vlak van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yuki
5 september 2021
Hans
5 september 2021
Ledeboer
4 september 2021

We wilden dit eens proberen. Bestelden een beperkt assortiment. Maar alles was prima. Volgende keer bestellen we iets meer

Marjolijn
3 september 2021

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en ook genoeg gember, wasabi etc erbij geleverd. De levering was ook sneller dan in eerste instantie aangegeven werd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Karen
2 september 2021

De bestelling kwam helaas een half uur te laat omdat de bezorger ons adres niet kon vinden. Jammer, want dit was toch de 3e keer in korte tijd dat we besteld hebben, je zou denken dat het nu bekend is waar we wonen. De kwaliteit was goed, maar we hadden warme produkten besteld die nu dus lauw waren. Ik hoop volgende keer beter, want de eerste 2 keren waren we echt tevreden.

Rijntjes
31 augustus 2021

Prijs kwaliteit top! Bezorging op tijd 5 sterren

Sushi Lover
31 augustus 2021

Ruime keuze aan sushi mmmm zo lekker allemaal Netjes bezorgd op afgesproken tijd Garnalen en loempia's waren top De california rolls mogen wel meer masago op, het zat nu alleen boven, aan de zichtzijde, dat zou ik aanpassen!

djoeke
30 augustus 2021

Altijd lekker niks op aan te merken

Alexander
30 augustus 2021

Goede eerste ervaring met deze nieuwe sushi keten in Heemstede. Voor 6 personen hadden we meer dan genoeg en zelfs een beetje over voor de volgende dag. Voor 77,- goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook snel klaar om af te halen. Enig minpunt is dat de bodem van de papieren zak van Mr. Sushi vlak voor thuiskomst scheurde met enkele sushi’s voor de hond als gevolg…

Ria
30 augustus 2021

Heerlijk verse sushi. Mooi verzorgd. Jammer dat er (momenteel) niet in Vijfhuizen bezorgd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rijntjes
28 augustus 2021
Serge
27 augustus 2021

Prima was top

Martine Heil
27 augustus 2021

Superlekker en het zag er prachtig verzorgd uit! Complimenten! Wij komen zeer snel weer terug😋

N de Jong
25 augustus 2021

Heerlijke sushi, nette bezorging. Snel weer.

Rawin
25 augustus 2021
Tamara Burger
24 augustus 2021

Echt heerlijk gegeten! Super snel bezorgd en hele vriendelijke bezorger! Dank en tot de volgende keer!

Willem
23 augustus 2021

Alle warme gerechten waren ijskoud. Wellicht een suggestie om loempia's, kip e.d. in folie te verpakken indien je ze op een scooter van Heemstede naar Zandvoort brengt. De koude gerechten waren goed op smaak en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teun
23 augustus 2021

Een aanrader! Makkelijke website, heel veel keus en mooi op tijd aan tafel En het smaakte voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicoly Vermeulen
22 augustus 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
21 augustus 2021

Beste sushi! Goede kwaliteit.

Edwin Groenevekd
20 augustus 2021

Eerder bezorgd dan oorspronkelijk aangegeven en heel netjes een mail toen de bezorger onderweg was Uitstekende sushi en een hele goede prijs/kwaliteit verhouding We bestellen dus zeker vaker en echt een aanrader voor anderen

vellekkop
20 augustus 2021

Absoluut top

Michael Bleekemolen
20 augustus 2021

Was vroeger gekomen en heel goede kwaliteit

Mounir
18 augustus 2021

Het was heerlijk, op tijd klaar en goede service!

Marloes
17 augustus 2021

Heerlijk keurig en netjes op aangegeven tijd geleverd.

Bas
16 augustus 2021

Kwaliteit eten was zeer goed! Ik had om 1630 uur besteld voor bezorging 1930 uur. Iets vertraging kan altijd. Maar 2010/2015 uur vind ik echt iets te laat. Heb zelf 2 keer moeten bellen waar het bleef en daar geen enkel keer het excuus gehad. Alleen dat het zo kwam.

Judith
15 augustus 2021

Sushi was super lekker alleen ze waren een uur te laat met bezorgen maar goed het was zondag. Misschien op zondag de bezorgtijd 1,5 uur van maken ipv een uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
15 augustus 2021

Prima prijs kwaliteit verhouding. Lekker gegeten. Gelukkig compact verpakt, zodat er niet teveel verpakkingsmateriaal is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine Oord
14 augustus 2021
Julia
14 augustus 2021

Het eten wad heerlijk en ik heb genoten! De bezorger was vriendelijk en snel. Dank jullie wel voor een heerlijke maaltijd!

Peter Bakkum
12 augustus 2021

Fantastisch lekkere sushi, een aanwinst voor Heemstede!!

Marcel
12 augustus 2021

Bestelling netjes op tijd en heerlijk gegeten !

Bianca
11 augustus 2021

Voor mij de eerste keer Sushi! Het was heerlijk! Goed verpakt, vers, lekker, aardig personeel! Kom zeker terug!

Miralda
10 augustus 2021

Super verse heerlijke sushi!!!

Robin
9 augustus 2021
Raymond
9 augustus 2021

Wij zijn prettig verrast met de kwaliteit van het eten. Ik heb het eten opgehaald en het was ruim op tijd klaar. Ik ga zeker terugkomen. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
8 augustus 2021

Het was weer heerlijk :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
7 augustus 2021

Eerste keer besteld in Heemstede maar bezorging was heel slecht . Zou 1930 zijn dus 1945 gaan bellen. Was onderweg en zou als eerste bij ons komen. 2005 maar weer bellen want nog niks. 2020 kwam de bezorger die helemaal niet eerst naar ons was gestuurd maar twee bezorgingen ervoor in Haarlem moest doen, terwijl hij wegreed op het tijdstip dat het hier moest zijn. Hele slechte eerste beurt.

Noel
7 augustus 2021

Voortreffelijk!!! Een enorme aanrader!!!

Kelly
6 augustus 2021

Heerlijke sushi! Bezorgen was heel snel! Ik bestel snel weer!!

Rick
5 augustus 2021

Heeerlijk gegeten 👍👍

Rasheed
4 augustus 2021

Sushi was heerlijk en lekker vers en bezorger was goed op tijd. Aanrader. Ik ga vaker bestellen.

Gerard
4 augustus 2021

Veel, lekker en best wel op tijd!

Susanne
4 augustus 2021

Heerlijke Pokebowls, bezorgd op het exact aangegeven tijdstip, vriendelijke bezorging!

Sharon
3 augustus 2021

Wat een heerlijke sushi! De crunchy box is een aanrader. De surf en turf was minder lekker maar de sashimi en alle andere sushis waren heerlijk! We gaan zeker vaker bestellen!

Kim Gathier
1 augustus 2021

De kwaliteit is super! De bezorger was heel vriendelijk en bood zijn verontschuldigingen aan omdat ze een uur later waren dan in de mail stond. Wij zullen desondanks zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaimy
1 augustus 2021

We hebben lekker gegeten, maar we hebben om 18.30 besteld en kregen mail met verwachte tijd 19.35. Dat werd uiteindelijk 20.15. 1 uur en 45 min vind ik wel lang duren. Vriendelijke bezorgster liet dit ook blijken, en bood excuus aan voor lange wachten, dus hopelijk volgende keer beter. Daarnaast hadden we crunchy salm rol besteld, maar we hadden geen crunchy uitjes. Ook hadden we de sake roll, die met oranje is afgebeeld op de site, maar in het echt met sesam was. We dachten door onze keuze wat variatie te hebben, maar hierdoor was alles aan de buitenkant met sesam en miste we de variatie. Verder smaakte het wel goed hoor! Mvg Jaimy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte
1 augustus 2021

Bestelling kwam ruim 30 minuten later dan gepland, maar gezegd dat ze nieuw waren en het even wennen was wat begrijpelijk is! Verder is de crispy sushi 3/4 rijst en maar weinig vulling waardoor het vooral gefrituurde rijst is!

Ilse
1 augustus 2021

Wat een aanwinst voor Heemstede! Goede kwaliteit, veel keuze en keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger

Hans
31 juli 2021
Martin
31 juli 2021

Erg lekker

Eva
31 juli 2021

Goede sushi, maar vanaf bestelling tot bezorging hebben we bijna 3 uur moeten wachten. De infomail geeft geen goede indicatie.

Stephsnie
31 juli 2021

Exact op tijd, en de kwaliteit was echt erg goed!

ROBIN
31 juli 2021

Super bezorging en prima kwaliteit !

Jenny
31 juli 2021

Netjes verpakt, goed van smaak! Bezorging vriendelijk en mooi op tijd! Tot een volgende keer.

Claire
31 juli 2021

Heerlijk & vers

Marcella
31 juli 2021

Super sushi!

Diederik
31 juli 2021

Gisteren voor het eerst besteld bij de vestiging in Heemstede. De bestelling was iets later dan gepland, maar daar ben ik keurig over gebeld. De sushi zelf vonden we erg lekker. De Edamame was echter echt niet goed. Te lang doorgegaard, erg melig. Die hebben we helaas moeten weggooien.

Zoe
29 juli 2021

Super goed en snelle services